Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Lærkehuset

Velkommen til Lærkehuset

Lærkehuset er en stor integreret daginstitution. Lærkehuset har beliggenhed i Strøby Egede tæt på skoven, stranden og Solgårdsparken.

Huset er opdelt i 3 afdelinger, en vuggestueafdeling med 4 stuer, en børnehaveafdeling med 3 stuer for børn i alderen 2,10 mdr. til 4 år, og en storgruppe afdeling med 2 stuer fra 4 år til skolestart. Derudover er der mange forskellige legerum, et stort alrum, to kreative værksteder og et naturværksted.

Legepladsen er meget stor og er opdelt i 3 forskellige legepladser, en til vuggestuen, en til børnehaven og en fælles legeplads. Derudover er der også et trekantsområde med bakker og mulighed for løb og boldspil.

Der er mange forskellige legeområder bl.a indianertelte, totempæl, troldehytter, sørøverskib, vandbaner, mooncarbane, legehuse, sandkasser, vippedyr og gynger.

Legepladsen har bålsted, bageovn og 2 udendørs værksteder som benyttes i forbindelse med vores store projekter. Vi har også 3 ladcykler, som vi benytter, når vi kører rundt i området med de mindste børn.

Kontaktoplysninger og øvrig info

Valnøddevej 2, Strøby Egede, 4600 Køge

E-mail: 
Telefon: 56 57 54 00
EAN-nr: 5798007740719

Ledelse

Åbningstider

  • Mandag til torsdag: 06.30 - 17.00
  • Fredag: 06.30 - 16.30

Her finder du os

Billede - kort med Lærkehusets placering